Valikko

Tuoteryhmät

Kohdepoistoletku

Kohdepoistoletku on saatavilla seinäasenteisina ja varsiston pituuksilla 2-8 metriä sekä varren halkaisijoilla 100-200 mm. Kohdepoistoletku voidaan varustaa sisäisin sekä ulkoisin nivelin ja varsistoa on saatavilla letkumallisena ja putkimallisena versiona. Nämä kohdepoistovarsistot soveltuvat hyvin hitsaus- ja hiontapisteiden imuvarsistoiksi.

Kohdepoistoimurit

Keskipakopuhallin kohdepoistoon. Painepiste myy tehokkaat kohdepoistoimurit ja -puhaltimet työpisteiden ilmanvaihtoon. Likainen ilma voidaan imeä letkun tai putken avulla ja johtaa ilma ulos puhaltimen poistopuolen kautta. Keskipakopuhallin soveltuu myös raittiin ilman imemiseen. Raitis ilma voidaan johtaa ulkoa sisälle mm. kaivoihin, säiliöihin tai muihin vastaaviin paikkoihin. Korkealaatuiset kohdepoistoimurit on valmistettu teräksestä tai silumiinivalusta, ne ovat vakaita ja sopivat jatkuvaan käyttöön. Keskipakopuhallin voidaan integroida myös muihin laitteisiin, kuten suodattimiin. Tällöin ilma voidaan johtaa takaisin työtilaan ja säästää energiakustannuksissa.

Liikuteltavat kohdepoisto ja hitsausimurit

Siirreltävät hitsausimurit ovat erinomainen ratkaisu kun halutaan poistaa haitalliset käryt, pölyt, savut, kaasut jne..., vaihtuvissa kohteissa. Saksalaisen Tekan valmistamat hitsausimurit soveltuvat terveydelle haitallisen ilman imuun ja suodatukseen. Suodatettu ilma voidaan palauttaa takaisin työtilaan. Useat edustamistamme laitteista omaa Saksalaisen BGIA-Sertifikaatin, joka tarkoittaa ylintä luokitusta ”W3” kohdepoistolaitteissa. Tälläisen luokituksen omaava hitsausimuri suodattaa mm. haponkestävästä, hiiliteräksestä ja alumiinin hitsauksesta syntyvää käryä. Käyttökohteita ovat mm. metalliteollisuus, koulujen hitsausluokat, telakat, elintarviketeollisuus jne...

Filtercube keskusimuyksiköt

Kiinteät keskusimujärjestelmät soveltuvat käytettäväksi silloin kun halutaan yhdistää monta hitsaus, pölyn tai savunpoistopistettä yhteen keskusimusuodattimeen. Keskusimusuodattimet soveltuvat ilman suodattamiseen ja kierrättämiseen takaisin työtilaan. Käyttökohteita ovat mm. metalliteollisuus, koulujen hitsausluokat, telakat, elintarviketeollisuus jne...

Kärynpoisto

Kärynpoistolaitteistoja voidaan käyttää mm. juotoskäryjen, liimaushöyryjen, kaasujen ja käryjen imemiseen sekä suodatukseen. Laitteistoja voidaan käyttää mm. laboratorioissa, kouluissa, yliopistoissa, sairaaloissa, apteekeissa, partureissa ja elektroniikkateollisuudessa. Varsistot ovat saatavilla standardimallina, Kemikaalinkestävänä, ESD-suojattuna sekä Atex-versiona. Valikoimastamme löytyy myös Minitex-teleskooppiletkustot, kuumankestävät huuvat ja vetokaapit sekä suodattimet erilaisiin lasersovelluksiin, kuten laserleikkaus, laserkaiverrus ja laserpuhdistus.

Tehdashallien ilmanvaihtokoneet

Mikäli kohdepoisto ei onnistu löytyy meiltä myös ratkaisut koko hallin ilman epäpuhtauksien poistoon. Monissa tapauksissa kappaleet ovat niin suuria, ettei kohdepoisto ole mahdollinen, vaan hallin ilmaan pääsee väkisinkin epäpuhtauksia jotka leijuvat ilmassa ja aiheuttavat työntekijöille sairauksia, koneet menevät epäkuntoon jne. Tällöin tarvitaan Airtech, BlowTec, Push-Pull järjestelmiä joilla nämäkin ongelmat ovat poistettavissa.

Hiontapölynpoistot

Imu- ja hiontapöydät soveltuvat hitsauksessa ja hionnassa syntyvän käryn ja hiontapölyn poistoon. Käryt ja kevyemmät partikkelit ohjautuvat pääasiassa pöydän takaosasta ja painavimmat partikkelit putoavat pöydän arinan läpi roskasäiliöön. Mallistomme imupöytä voidaan yhdistää toisten imupöytien kanssa, liittää ulkopuoliseen keskipakopuhaltimeen kohdepoistoletkustojen ja suodatinlaitteistojen kanssa tai asentaa itsenäiseksi yksiköksi.

Hitsausverhot ja työpisteiden rajaus

Painepiste myy, suunnittelee ja asentaa työpisteiden rajaustuotteet ympäri Suomen. Työpisteitä voidaan rajata mm. hitsausverhoin, suojaverhoin, sermeillä, kiinteillä ratkaisuilla... Tutustu tuotteisiin ja ota yhteyttä!

Imu- ja poistoletkut

Myymme letkut puhaltimien imu- poistopuolelle sekä muihin tuotteisiimme. Tutustu ja ota yhteyttä!

Kohdepoiston mitoitus

Tutustu kohdepoistojen mitoituspalveluumme.

Asennuspalvelu

Asennamme kohdepoistolaitteet, tulityötilojen hitsaus- ja suojaverhot ympäri suomen. Tutustu palveluihimme.