Valikko

Tuotteet > Hitsausverhot ja työpisteiden rajaus


Työpisteiden rajaus

Painepiste Oy tarjoaa työpisteiden rajaustuotteet. Suunnittelemme, asennamme ja myymme rajaukset hitsaus- ja hiontapaikoille ympäri Suomen. Laajasta valikoimastamme löytyy mm: Hitsausverhot, hitsauslamellit, suojaverhot, suojalamellit, äänieristys seinät, hitsauskopit, hiontakopit, hitsausteltat, hitsauspeitteet, liukukiskot, tolpat, paalut jne... Tuote esitteet ja tarkemmat tiedot löydät osoitteesta -> www.suojaverho.com

Hitsausverhot ja liukukiskot

Suojaverhot eri värein

Hitsausverho kaapelikelalla

Hitsausverho EN-1598 hyväksynnällä on saatavilla 4:llä eri värivaihtoehdolla. Hitsausverhot voidaan asentaa putkeen, liukukiskoon, kääntyvään varteen tai kaapelikelalle.

Tutustu www.suojaverho.com -> 

Kääntyvät varret, hitsauslamellein

Pylväät, paalut, tolpat

Hitsausverhosermit

Kirkkaat suojaverhot

Kirkkaat lamellit

Hitsauslamellit

Hitsauskopit

Hitsauskoppi on valmistettu äänieristetyistä elementeistä ja ne ovat palamatonta materiaalia. Hitsauskoppien eteen voidaan asentaa mm. hitsausverhoja ja lamelleja. Äänieristetyt hitsauskopit on suosittuja kouluissa ja teollisuudessa.

Tutustu www.suojaverho.com ->

Hiontakopit

Hiontakoppi suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Koppi on valmistettu äänieristetyistä seinäelementeistä ja ne ovat palamatonta materiaalia. Hiontakoppiin voidaan asentaa ikkunoita, kärynpoistot kattoon, valot, sähköt jne.  Tutustu tuotteisiin www.suojaverho.com ja ota yhteyttä.

Hitsauspeitteet

Hitsausteltat