Valikko

Tuotteet > Työpisteiden rajaus


Työpisteiden rajaus

Painepiste Oy tarjoaa työpisteiden rajaustuotteet. Suunnittelemme, asennamme ja myymme rajaukset hitsaus- ja hiontapaikoille ympäri Suomen. Laajasta valikoimastamme löytyy mm: Hitsausverhot, hitsauslamellit, suojaverhot, suojalamellit, äänieristys seinät, hitsauskopit, hiontakopit, hitsausteltat, hitsauspeitteet, liukukiskot, tolpat, paalut jne... Tuote esitteet ja tarkemmat tiedot löydät osoitteesta -> www.suojaverho.com

Hitsausverhot ja liukukiskot -> www.suojaverho.com

Suojaverhot eri värein -> www.suojaverho.com

Hitsausverho kaapelikelalla -> Tutustu www.suojaverho.com

Hitsausverho EN-1598 hyväksynnällä on saatavilla 4:llä eri värivaihtoehdolla. Hitsausverhot voidaan asentaa putkeen, liukukiskoon, kääntyvään varteen tai kaapelikelalle.

Kääntyvät varret, hitsauslamellein -> www.suojaverho.com

Pylväät, paalut, tolpat -> www.suojaverho.com

Hitsausverhosermit -> Tutustu www.suojaverho.com

Kirkkaat suojaverhot -> Tutustu www.suojaverho.com

Kirkkaat lamellit -> Tutustu www.suojaverho.com

Hitsauslamellit -> Tutustu www.suojaverho.com

Hitsauskopit -> Tutustu www.suojaverho.com

Hitsauskoppi on valmistettu äänieristetyistä elementeistä ja ne ovat palamatonta materiaalia. Hitsauskoppien eteen voidaan asentaa mm. hitsausverhoja ja lamelleja. Äänieristetyt hitsauskopit on suosittuja kouluissa ja teollisuudessa.

Hiontakopit -> Tutustu www.suojaverho.com

Hiontakoppi suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Koppi on valmistettu äänieristetyistä seinäelementeistä ja ne ovat palamatonta materiaalia. Hiontakoppiin voidaan asentaa ikkunoita, kärynpoistot kattoon, valot, sähköt jne.  Tutustu tuotteisiin www.suojaverho.com ja ota yhteyttä.

Hitsauspeitteet -> Tutustu www.suojaverho.com

Hitsausteltat -> Tutustu www.suojaverho.com