Valikko

Tuotteet > Hiontapölynpoistot


Hiontapöytä suodattimella

Hiontapöytä soveltuu erityisen hyvin ahtaisiin tiloihin  Tilaa säästävä ja edullinen 2950 eur , alv 0 % (kysy myös rahoitustarjous tarvittaessa) Imupöytä on varustettu Filtoo suodattimella. Laitteisto liikkuu pyörien avulla ja on moniin imupöytiin verrattuna erityisen ketterä. Imupöytä soveltuu hiontaan ja hitsaukseen. Hiontapöytä soveltuu hyvin mm. metalliteollisuuteen, autotalleihin ja kouluihin. Pöydän koko on 1150 mm leveä x 750 mm syvä x 1350 mm korkea. Hitsauksessa ja hionnassa syntyvät savut ja pölyt imetään ritilän läpi suodattimeen. Ensimmäisessä osassa suodatetaan karkeat pölyt Stavo-suodattimella. Tämän jälkeen ilma menee 4:n muun suodattimen läpi ja palautetaan takaisin työtilaan hiontapöydän takaosasta 99 % puhtaana. Stavo-esierotin ottaa jo suurimman osan hiontapölyistä pois, eikä siksi rasita muita suodattimia kohtuuttomasti. Tekniset tiedot: Suodatin: Stavo, karkea suodatin G4, esisuodatin M5, aktiivihiili, pääsuodatin F9 Puhaltimen max. teho: 2,500 m³/h Max. alipaine : 2,500 Pa Moottorin teho: 1.1 kW Jännite: 230 V/50 Hz Mitat: 1150 x 750 x 1350 mm Paino: noin 120 kg

Hiontapöytä

Hiontapöytä 2950 eur , alv 0 % 

  • Hitsaukseen
  • Hiontaan
  • Suodattava

pdf-esite

IFA-Certifikaatti

IFA-Certifikaatin ansiosta hiontapöydällä onnistuu suodattamaan myös jalompia materiaaleja, kuten HST, RST, Alumiini, Kupari, Kulta jne…

Hyvä tietää – Hitsauksen aiheuttamat vaarat ihmiselle

Hyvä tietää esitteessä on lueteltu mm. eri ainesosien hengittämisen vaaroista ja niille altistumisen vaaroista ihmisen kehoon.

Hiontapöytä Huolto-ohjeet

-> Tutustu myös hitsausverhoihin ja muihin työpisteiden rajaustuotteisiin

Hiontapöytä

Paras tapa poistaa hiontapöly on hiontapöytä. Hiontapöydässä on imu alapuolella sekä seinässä. Hiottaessa, suurimmat partikkelit tippuvat suoraan pöydän alaosan roska-astiaan ja hienommat hiukkaset jatkavat matkaa, joko ylä- tai alaimuaukosta eteenpäin. Pöytään voidaan yhdistää puhallin ulospuhallukselle tai se voidaan yhdistää Filtercube-suodattimeen ja palauttaa takaisin työtilaan. Hiontapöytiä on saatavilla eri levyisenä ja tarvittaessa erikoismittaisena. Hiontapöytään on saatavilla lisäosia, kuten kääntyvät lamellit sivuihin, puinen säleikkö, osittainen katto valolla jne... Tutustu!

Hiontapöytä

Imupöytä

Imupöytä soveltuu käryjen ja pölyjen imemiseen ja poistamiseen. Imupöytää voidaan käyttää mm. plasmaleikkauksessa. Pöydän sivussa on imuaukko, johon voidaan yhdistää puhallin ulospuhallukselle tai imupöytä voidaan yhdistää Filtercube keskuimujärjestelmään ja palauttaa ilma puhdistettuna takaisin työtilaan. Imupöydät on saatavilla eri leveyksillä ja tarvittaessa erikoiskokoisena.

Imupöytä

Hitsauspöytä

Painepisteen valikoimasta löytyy hitsauspöydät eri leveyksillä sekä variaatioina. Pöytälevyksi on saatavilla lämmönkestävät tiilet, ritilä, levy jne... Pöytään voidaan kiinnittää mm. hitsaustuki.

Hitsauspöytä

Hitsauspöydät teollisuuteen, kouluihin jne, löydät Painepiste Oy:n valikoimasta. Valikoimastamme löytyy myös mm. hitsauskopit, kohdepoisto ja hitsausverhot.

pdf-esite

Sähköisesti säädettävä työpöytä Vario-Hub

Sähköisesti nostettava ja laskettava Vario-Hub työpöytä parantaa työntekijän ergonomiaa ja vähentää sairauspoissaoloja. Pöytä on erityisen hyvä kun sitä käyttää useammat työntekijät tai kappaleiden koot vaihtelevat ja näin ollen pöydän korkeutta on tarve usein säädellä. Vario-Hub pöytään on saatavilla lisävarusteena mm. hitsauksen kärynpoistovarsi 2m.

Vario-Hub

Wet cyclone separator - Hiontapölyn suodatin

Wet cyclone separator on tarkoitettu hiontapölyn poistoon sekä alumiinihionnasta syntyvän pölyn poistoon. Suodattetava pöly ajautuu yksikön sisällä monen kanavan läpi ja se sitoutetaan veden kanssa. Erotettu pöly jää alaosassa olevaan astiaan, josta se on helppo tyhjentää. Laite soveltuu mm. kaivosteollisuuden sahauksessa syntyvän kivipölynpoistoon, erilaisten sahojen pölynpoistoon, joissa käytetään vettä väliaineena, moniin metalliteollisuuden sovelluksiin jne...

Wet cyclone separator

Referenssit

Wet cyclone separator – yhdistettynä timanttisahaan. Timanttisahauksessa syntyvä pölyn ja veden yhdistelmä imetään suodattimeen jossa pöly suodatetaan.

Hiontapöytä yhdistettynä Filtercube suodattimeen – Puhdistettu ilma palautetaan Filtercuben kautta takaisin työtilaan

Hiontapöytä + yläpuolinen imuvarsisto

Imuseinät

Imuseinät

Imuseinät

Hiontapöytiä lamellit sivuissa

Hiontapöytiä lamellit sivuissa

Hiontapöytiä lamellit sivuissa

Hiontapöytiä lamellit sivuissa

Hiontapöydät on saatavilla eri mitoilla ja tarvittaessa ne valmistetaan asiakkaan haluamilla mitoilla.

Hiontapöytiä lamellit sivuissa

Hiontapöytä on tehokas väline hiontapölyjen hallintaan. Hiontapöytiä on saatavilla eri mitoin ja tarvittaessa se räätälöidään asiakkaan mittojen mukaan.

Hiontapöydät lamellein

Hiontapöytä soveltuu monien eri materiaalien hiontaan. Hiontapöytään voidaan yhdistää puhallin tai suodatinlaitteisto.

Wet cyclone separator