Valikko

Tuotteet > Filtercube keskusimuyksiköt


Filtercube - Keskusimuyksiköt

Kiinteät keskusimujärjestelmät soveltuvat käytettäväksi silloin kun halutaan yhdistää monta hitsaus, pölyn tai savunpoistopistettä yhteen keskusimusuodattimeen. Keskusimusuodattimet soveltuvat ilman suodattamiseen ja kierrättämiseen takaisin työtilaan. Käyttökohteita ovat mm. metalliteollisuus, koulujen hitsausluokat, telakat, elintarviketeollisuus jne...

Filtercube – Hitsauskäry Keskusimuyksiköt

Filtercube hitsauskäryn keskusimuyksiköt teollisuuteen, kouluihin jne.

pdf-esite

Filtercube Huolto-ohje

IFA-Certifikaatti

IFA-Certifikaatin ansiosta Filtercubella onnistuu suodattamaan myös jalompia materiaaleja, kuten HST, RST, Alumiini, Kupari, Kulta jne…

Hyvä tietää – Hitsauksen aiheuttamat vaarat ihmiselle

Hyvä tietää esitteessä on lueteltu mm. eri ainesosien hengittämisen vaaroista ja niille altistumisen vaaroista ihmisen kehoon.

-> Tutustu myös hitsausverhoihin ja muihin työpisteiden rajaustuotteisiin

Filtercube – Video

Tutustu Filtercuben toimintaan tästä videosta ->

Filtercube Video

Kohdepoistot telakoille

Tutustu telakoille suunniteltuihin kohdepoistoihin. Teka on valmistanut yhteistyössä telakoiden kanssa, erittäin kestäviä ja helposti siirreltäviä kohdepoistosuodattimia suurille ilmamäärille. Yksiköihin voidaan yhdistää monien pisteiden hitsauskäry. Tarkempia tietoja saat kun otat yhteyttä meihin, suunnittelemme kohteeseen tarvittavat koneet.

Variocube – kohdepoisto telakoille ja suuriin teollisuushalleihin

pdf-esite

 

Variocube soveltuu jopa 12-imupisteen yhdistämiseen yhteen suodattimeen!

Seinälle asennettavat suodatinyksiköt

Seinälle asennettavia suodattavia kohdepoistoja löytyy mallit Caremaster ja Cartmaster. Molemmat ovat saatavilla 1:llä tai 2:lla imuvarsistolla varustettuna. Imuvarsistojen ulottuvuus on 2 metristä aina 8 metriin asti. Caremaster on edullinen ja se on varustettu vaihdettavilla suodatin matoilla. Cartmaster on on ammattilaisen valinta jatkuvaan hitsaus- ja hiontatyöhön. Cartmasterissa on pitkäikäinen suodatinpatruuna, joka puhdistuu automaattisesti paineilmalla.

Caremaster seinälle asennettava hitsauskaasuimuri 1:llä imuvarrella

pdf-esite

 

Caremaster hitsauskaasuimuri 1:llä imuvarsistolla on edullinen kohdepoistosuodatin vaihdettavilla suodatin matoilla. Caremaster suodattaa käryt ja pölyt 99 % ja puhdistettu ilma voidaan palauttaa takaisin työtilaan.

Caremaster seinälle asennettava hitsauskaasuimuri 2:lla imuvarrella

pdf-esite

 

Caremaster hitsauskaasuimuri 2:llä imuvarsistolla on edullinen kohdepoistosuodatin vaihdettavilla suodatin matoilla. Caremaster suodattaa käryt ja pölyt 99 % ja puhdistettu ilma voidaan palauttaa takaisin työtilaan.

Cartmaster seinälle asennettava kohdepoisto 1:llä imuvarrella

pdf-esite

 

Cartmaster kohdepoisto on ammattilaisen valinta jatkuvaan hitsaus- ja hiontatyöhön. Cartmasterissa on pitkäikäinen suodatinpatruuna ja se puhdistuu automaattisesti paineilmalla. Cartmasteriin voidaan yhdistää imuvarret 2:sta metristä aina 8:n metriin asti.

Kohdepoistot 2 kpl – yhdistettynä Cartmaster seinälle asennettavaan suodatinyksikköön

Cartmaster suodattavat kohdepoistot on ammattilaisen valinta jatkuvaan hitsaus- ja hiontatyöhön. Cartmasterissa on pitkäikäinen suodatinpatruuna ja se puhdistuu automaattisesti paineilmalla. Cartmasteriin voidaan yhdistää imuvarret 2:sta metristä aina 8:n metriin asti.

pdf-esite

 

 

Referenssit

Variocube – Telakoiden kohdepoisto

Variocube – Telakoiden kohdepoisto

Filtercube yhdistettynä kahteen vetokaappiin. Vetokaapissa syntyvä kiviaineksien kahtiointipöly imetään suodattimeen ja palautetaan takaisin työtilaan.

BlowTec hitsauskäry suodatin – 3 kohdepoistovarsistoa yhdistetty Filtercube suodattimeen. Puhdistettu ilma puhalletaan takaisin halliin suodatinlaitteiston yllä olevien suuttimien kautta.

Blowtec imee- ja suodattaa hitsauskäryt.

Hiontapöytä yhdistettynä Filtercube suodattimeen – Puhdistettu ilma palautetaan Filtercuben kautta takaisin työtilaan

Cartmaster seinälle asennettava kohdepoisto 2:lla 4 metrisellä imuvarrella

Cartmaster on seinälle asennattava kohdepoisto, joka on saatavilla kahdella tai yhdellä imuvarrella. Imuvarren ulottuvuus on valittavissa 2-8 m.

Cartmaster kohdepoistot – yhdistettynä kahteen 8 metriseen imuvarteen

Cartmaster kohdepoistot 2 kpl asennettuna 8 metrisiin imuvarsiin. Cartmaster on kohdepoisto ammattikäyttöön. Cartmasterissa on pitkäikäinen suodatinpatruuna ja se puhdistuu automaattisesti paineilmalla.

Cartmaster – seinälle asennettava hitsausimuri ammattilaisille

Cartmaster on hitsausimuri joka soveltuu jatkuvaan ammattikäyttöön. Cartmasteriin voidaan yhdistää mm. kohdepoistovarsistot 2-8 m pituuksilla.

Cartmaster hitsausimurit yhdistettynä imuvarsistoon

Cartmaster hitsausimurit puhdistaa hitsaus-solujen ilman.

Filtercube-suodatin yhdistettynä hitsausvarsistoihin

Filtercube suodatin yhdistettynä useaan varsistoon sekä hitsaus-soluihin

Filtercube suodattaa hitsaus-solujen ilman

Filtercube x 2 kpl + Wet cyclone separator + kipinänerottimet x 2 kpl

Filtercube + kipinänerotin

Filtercube yhdistettynä imupöytään

Filtercube kohdepoisto suodatin – imu hallin sisältä ja poisto ulos

Filtercube suodattaa hitsaus- ja hiontakäryt ja palauttaa ilman puhtaana takaisin työtilaan.